SEGURETAT I HIGIENE ALIMENTÀRIA EN LA MANIPULACIÓ D'ALIMENTS. AL·LÈRGIES I INTOLERÀNCIES | IEFE Talent & Training
IEFE Talent & Training
Registra't
Registra't
Restableix la contrasenya
  • Cursos
    • Propers Inicis
    • Cursos Presencials
    • Noves Formacions
    • Cursos Online
    • Formació Ocupacional
    • Contractes de Formació
    • Certificats de Professionalitat
  • Aula Business
  • Serveis
    • Formació E-learning
    • Formació In Company
    • Formació Open
    • Formació Blended
    • Consultoria & Formació
    • Bonificacions
  • Sobre IEFE
    • Nosaltres
    • Per què IEFE?
    • Treballa amb nosaltres
  • Blog
  • Contacta
  • Idioma
    • Català
    • Español
SEGURETAT I HIGIENE ALIMENTÀRIA EN LA MANIPULACIÓ D’ALIMENTS. AL·LÈRGIES I INTOLERÀNCIES

Descripció

Formació adaptada  al Reglament UE 1169/2011 i al Real decreto 126/2015 de 27 de febrer per el qual s’aprova la norma general relativa a la informació alimentària dels aliments que es presentin sense envasar per la venda al consumidor final i a les col·lectivitats, dels envasats als llocs de venda a petició del comprador i dels envasats pels titulars del comerç minorista. D’obligat compliment para: restauració, hostaleria, indústries alimentàries, supermercats, venda de productes a granel, fleques i pastisseries, rostisseries i altres comerços de bena al detall.

Objectius:

  • Adquirir els coneixements sobre la naturalesa dels perills associats al aliment amb el qual es treballa.
  • Importància de la prevenció dels perills associats als aliments.
  • Conèixer les vies de contaminació i alteració dels aliments i les seves conseqüències.
  • Adquirir i aplicar les normes d’higiene personal.
  • Adquirir i aplicar les pràctiques correctes d’higiene en la manipulació d’aliments.
  • Ser conscients dels aspectes d’higiene alimentària com la neteja i desinfecció; el control de plagues, el disseny de instal·lacions, maquinària i utensilis de treball.
  • Conèixer la nova normativa en quant a la obligatorietat d’informar al consumidor sobre al·lèrgies i intoleràncies.

 

Dates: 9 y 10 de maig de 9:00 a 12:00

Més Informació


 

ComparteixShare on Facebook
Facebook
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

M’interessa

Nom* Cognoms* Correu electrònic* Tel. Curs
Comercial Marketing i Comunicació Comerç Internacional Econòmica-Finançera RRHH Habilitats Personals Idiomes Informàtica Disseny Gràfic Disseny Tècnic Producció i logística Qualitat Medi Ambient PRL-Operador Màquinaria PRL-Construcció PRL Indústria PRL-Serveis PRL-Mineria Altres formacions PRL

En enviar el formulari declaro que he llegit i accepto la Política de privacitat

Take a course to view this content

Cursos relacionats

Curs extinció incendis
FORMACIÓ TEÒRIC-PRÀCTICA EN EXTINCIÓ D’INCENDIS
MANTENIMENT HIGIENICOSANITARI EN LES INSTAL·LACIONS DE RISC DAVANT LA LEGIONEL·LA
FORMACIÓ PER A TREBALLADORS DE PRODUCCIÓ I/O MANTENIMENT. FORMACIÓ D’OFICIS (SECTOR DEL METALL)
MANIPULACIÓ I APLICACIÓ DE PRODUCTES FITOSANITARIS. NIVELL BÀSIC.
IEFE Talent & Training - St , , 1r Manresa - Tel. -
  • Avís Legal
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • YouTube