Formació adaptada al Reglament UE 1169/2011 i al Reial decret 126/2015 de 27 de febrer pel qual s’aprova la norma general relativa a la informació alimentària dels aliments que es presentin sense envasar per la venda al consumidor final i a les col·lectivitats, dels envasaments als llocs de venda a petició del comprador, i dels envasaments pels titulars del comerç al detall.
D’obligat compliment per: restauració, hostaleria, indústries alimentàries, supermercats, venda de productes a granel, forns de pa i pastisseries, rostisseries i altres comerços de venda al detall.
Objectius
- Adquirir els coneixements sobre la naturalesa dels perills associats a l’aliment amb el que es treballa.
- Importància de la prevenció dels perills associats als aliments.
- Conèixer les vies de contaminació i alteració dels aliments i les seves conseqüències.
- Adquirir i aplicar les normes d’higiene personal
- Adquirir i aplicar les pràctiques correctes d’higiene en la manipulació d’aliments.
- Ser conscients dels aspectes d’higiene alimentària com la neteja i desinfecció; el control de plagues; el disseny d’instal·lacions, maquinària i estris de treball.
- Conèixer la nova normativa pel que fa la obligatorietat d’informar al consumidor, sobre al·lèrgies i intoleràncies.
Durada: 6h
Data: 19 i 21 d’abril
Horari: de 16:00 a 19:00
Més Informació